Trzin po poplavah potrebuje druženje in veselje

Trznfest 2023 bo!

Programski odbor festivala Trznfest, občinske prireditve, ki vsa leta poteka v organizaciji Kulturno umetniškega društva Franc Kotar Trzin, je na torkovem kriznem sestanku sklenil, da letošnji festival,  22. po vrsti, bo.

Po poplavah, ki so prizadele naš kraj, naj bo festival neprecenljiv vir upanja, sveže energije in povezovanja za naše prebivalce. Festival bo ustvaril priložnost za ljudi, da se zberejo in povežejo po poplavah, v katerih je skupnost že pokazala ogromno mero solidarnosti in medsebojne pomoči. 

Letošnji Trznfest bo imel poseben namen – zbiranje sredstev za nakup šolskih potrebščin za otroke družin, prizadetih zaradi nedavnih poplav. S pomočjo vaših donacij bomo lahko šolarjem, ki so izgubili domove, kupili nove šolske potrebščine, torbe, oblačila in obutev.

Prostovoljne prispevke bodo obiskovalci lahko oddali na dogodkih.

Upamo, da bo veselo festivalsko dogajanje pomagalo obnoviti optimizem in ponovno vzpostaviti občutek normalnosti v našem kraju. Kljub temu, da so bili prostori našega kulturnega doma poplavljeni in smo ostali praktično brez vsega, je izvedba Trznfesta 2023 odraz naše odpornosti in volje za premagovanje težav ter hkrati spodbuda za boljšo prihodnost.

Trznfest bo potekal od 25. do 31. avgusta na različnih lokacijah v Trzinu. Vsi dogodki ostajajo brez vstopnine. Podrobnejši program najdete na osnovni strani trznfest.trzin.si

Naj bo Trznfest 2023 tudi zahvala članov KUD Franc Kotar Trzin in Občine Trzin vsem, ki so pri poplavah pomagali. 

Stojimo skupaj!

Organizator festivala

Upravni odbor KUD Franc Kotar Trzin

Kako pa je na petek, 4. avgusta v Kulturnem domu Trzinu bilo, pa si poglejte v objavi s Facebooka: