Imate veliko srce?

Trznfest spet dobrodelen, pa tudi sam potrebuje pomoč

Spoštovani obiskovalci, podjetniki, podporniki, člani! 

z velikim upanjem se obračamo na vas v zvezi z našim prihajajočim kulturnim dogodkom, Festivalom Trznfest 2023, ki ga organiziramo v Kulturno-umetniškem društvu Franc Kotar Trzin. Kot ena izmed vodilnih organizacij na področju kulture v našem mestu si prizadevamo zagotoviti raznolik in vznemirljiv program za vse generacije. Festival bo potekal od 25. 8. -31. 8. 2023

V okviru Trznfesta bomo organizirali dva koncertna večera, na katerih bodo nastopile skupine iz lokalnega in tujega okolja. Poleg tega bomo izvedli tudi delavnice za otroke, predstave in animacije, ki bodo otrokom omogočile kreativno izražanje ter spodbujale njihov umetniški razvoj. Za odraslo občinstvo smo pripravili posebno predstavo, ki bo nudila edinstveno kulturno izkušnjo. Festival se bo zaključil s kulturno literarnim večerom. 

Želela bi poudariti še en vidik letošnjega festivala.

Nedavne poplave so naš kulturni dom prizadele s silovito močjo, uničile so ne le prostore, ampak tudi dragocene kostume, rekvizite, tehnično opremo in 100 letno zgodovino društva. Kljub temu smo se odločili, da bomo iz te krize izšli še močnejši.

Kako je izgledalo, si oglejte v spodnji objavi:

Festival Trznfest 2023 bo zato potekal v duhu globoke hvaležnosti do vseh gasilcev in prostovoljcev, ki so s svojo predanostjo in požrtvovalnostjo pomagali pri obnovi in odpravi posledic poplav v Trzinu in okolici.

Aleksandra kmetič

Vsi dogodki bodo imeli tudi poseben namen – zbiranje sredstev za nakup šolskih potrebščin za otroke družin, ki so bile prizadete zaradi poplav.

Verjamemo, da bo veselo festivalsko dogajanje pomagalo obnoviti optimizem in ponovno vzpostaviti občutek normalnosti v našem kraju. Kljub izzivom, ki smo jih doživeli zaradi poplav, smo odločeni, da bomo s Festivalom Trznfest 2023 pokazali, kako lahko umetnost in kultura združita skupnost in prispevata k obnovi ter gradnji boljšega jutri.

Vaš prispevek bi imel izjemen vpliv na uspeh festivala in našo zmožnost, da pomagamo tistim, ki so bili prizadeti. V zameno za vašo podporo bi seveda z veseljem vključili vaše ime ali logotip na naših promocijskih materialih ter na samem dogodku.

Če zmorete pomagati, nam napišite sporočilo.

Z najlepšimi željami,

Aleksandra Kmetič

predsednica KUD Franc Kotar Trzin