Ustvarjalno popoldne

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 28/08/2022
15:00 - 17:00

Lokacija
parkirišče za KD Trzin

Kategorije


Od 15.00 ure dalje: LEDENA DIRKA

Ekipe dvojic bodo tekmovale čez drn in strn, na krožni dirki, v bližini glavnega prizorišča festivala. Vsaka ekipa pa bo morala do cilja, na posebnih nosilih, prinesti čim več ledu in  spotoma premagati nekaj ne pretežkih, a zabavnih ovir. Kot pri naših predhodnikih, bo za  končni rezultat štela na cilj prinesena količina ledu in seveda čas, v katerem bo premagana  proga. Nekaj točk pa bodo sodniki lahko dodelili tudi za slog ali iznajdljivost. Celotna  tekma bo zabavnega in tudi tekmovalnega značaja, mogoče si bo prislužiti bogate nagrade!

Ledena dirka se po ulicah Trzina odvija že od leta 2012, če je bilo le lepo vreme.

Ledeno dirko soorganizira Športno društvo Trzin.

Prijave na tekmovanje se bodo vršile na licu mesta.

V primeru dežja dogodek odpade.

Od 15.00 do 17.00 ure: USTVARJALNE DELAVNICE

Kreativno ustvarjalne delavnice za otroke, kjer bomo iz lončkov, krožničkov, barvnih papirjev, trakov in krep papirjev ustvarjali nove podobe in umetnine. Otroci, bodo lepili, strigli, barvali ob pomoči organizatorjev, ki imajo izkušnje z delom z otroki.

Od 15.00 do 17.00 ure: PREDSTAVITEV GASILSKEGA VOZILA IN DEJAVNOSTI TABORNIKOV 

Lahko si boste ogledali gasilsko vozilo, sedli vanj in začutili, kako je biti gasilec. Spoznali boste delo prostovoljnih gasilcev.

Morda bi radi izvedeli več, kaj pomeni biti tabornik, kaj tabornik počne, kako lahko sobivamo z naravo in v naravi? Kaj vse tabornik zna in zmore?

Nekje med 15.00 in 17.00 uro: Plesne delavnice z Elizabeto (studio Queen up)

V sodelovanju s plesno šolo Queen up smo letos pripravili prav posebno kratko delavnico, namenjeno vsem otrokom, ki si želijo spoznati prave plesne korake. Poudarek bo na učenju osnovnih hiphop gibov, igrivosti in predvsem zabavi.

Pridite in zaplešite z nami na Trznfestu! 

Sledita še predstavi Pazi kaktussss! (ob 17h) in Kiss – komični muzikal (ob 18h), ki bosta v primeru dežja v dvorani Kulturnega doma.