Trzinski talent ’18

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
Date(s) - 26/05/2018
17:00 - 18:00

Lokacija
Osnovna šola Trzin - športni park

Kategorije


IMGP2782

Verjamemo, da ima mnogo otrok v Trzinu svoje talente – skrite ali pa že odkrite. Želimo, da imajo priložnost pokazati svoj talent v javnosti in to priložnost bodo dobili na Trznfestu. Dogodek Trzinski talent bo letos potekal že četrto leto. Vsakokrat privabi številne gledalce, ki nastopajoče z aplavzom nagradijo za njihove točke. Poleg aplavza mladi nastopajoči za svoj pogum in voljo prejmejo tudi lepa darila, žirijo pa sestavljajo kar gledalci, ki z aplavzom pod budnim očesom (in ušesom) moderatorja izberejo tiste točke, ki so jim najbolj všeč. Na poziv so se prijavili otroci od 5 do 15 let, ki bodo razkrili svoje talente v svojih največ 3-minutnih nastopih. Pridite jih spodbujat! Super bo!

  Ime in priimek starša (obvezno):

  Ime in priimek tekmovalca/ke (obvezno; če je skupina več nastopajočih, vsak izpolni svojo prijavnico in napiše v opis tudi naziv skupine):

  Starost:

  Vaš eMail (obvezno):

  Naziv točke:

  Opis točke:

  Pravila:
  - Nastop je časovno omejen na največ 3 minute.
  - En otrok se lahko prijavi samo z eno solo tekmovalno točko.
  - Če se prijavi tudi z drugo točko v duetu ali skupini, se mu nastop dovoli, vendar se mora odločiti, katera od točk bo tekmovalna in katera ne.
  - V kolikor se ob nastopu uporablja glasba, so starši tekmovalca oz. tekmovalec dolžni organizatorju priskrbeti glasbo na USB ključu, organizatorju poslati ime avtorja glasbe, ime izvajalcev glasbe, leto izdaje ter dolžino glasbe.

  Ostala podrobna navodila prejmete po prijavi.

  S prijavo se strinjate, da se fotografije in video posnetki nastopa lahko uporabijo za objavo in promocijo.

  V primeru dežja bo prireditev v dvorani Marjance Ručigaj.