Slovenski mikropivovarji na Trznfestu (dodatna ponudba)

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
Date(s) - 20/05/2017 - 21/05/2017
19:00 - 1:00

Lokacija
Osnovna šola Trzin - športni park

Kategorije


Mammut pivo

izdeluje Aleš Košir, mikropivovar iz Kranja, na Dolenjskem pa ima v najemu pivovarno v Prelesju pri Mirni. Sam vari pivo, ker sem že prej delal v mikropivovarni in se učil od strokovnjaka pravilnega varjenja piva. Vari po tradicionalni bavarski tehnologiji in po Zakonu o čistosti piva, starem 500 let. Uporablja 4 osnovne sestavine: vodo, savinjski hmelj, kvaliteten pivski kvas in 3 vrste ječmenovega sladu, brez umetnih dodatkov.
Trenutno je Mammut na voljo kot svetlo lager pivo, kmalu pa tudi kot temen ležak. V planu pa je narediti tudi borovničevo pivo za poletno sezono.
Izdelajo 6000 l Mammut piva mesečno.

Tektonik pivo

Ko v pivovarni Tektonik govorijo o pivu, postanejo resni. Skoraj smrtno resni…
Kakovostna piva, ki jih želimo ponuditi kupcem, dojemajo kot vrhunski kulinarično-uživaški dogodek. Vsak požirek, ki oblije jezik in spolzi po grlu, se pretopi v užitek, za katerega si želiš, da bi trajal večno. V pivo so preprosto zaljubljeni!
Širok izbor najkakovostnejših surovin priznanih svetovnih pridelovalcev jim omogoča, da ustvarjajo tako rekoč neomejen nabor okusov in arom, s katerimi lahko razveselijo še tako zahtevne pivce. Drugače kot veliki industrijski proizvajalci, ki stavijo na povprečen okus širokih množic, se v njihovi kraft Pivovarni Tektonik osredotočajo na ustvarjanje izvirnih receptur, podprtih s poznavanjem bogate tradicije angleških, belgijskih in nemških pivovarskih praks. S sodobnim in doslednim pristopom ter vrhunsko tehnologijo, ki jim kot češnja na torti, pomaga uresničiti zamisli o drugačnem pivu. Pivu kot golem užitku.

Maister brewery

Rezervna lokacija v primeru dežja: Kulturni dom Trzin, Mengeška cesta 9, Trzin.