Ledena dirka 2023

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 26/08/2023
16:00 - 20:00

Lokacija
parkirišče za KD Trzin

Kategorije


Ste pripravljeni na avanturo, ki vas bo ohladila in hkrati navdušila? Predstavljamo vam Ledeno dirka, nepozabno izkušnjo, ki združuje šport, zabavo in zgodovino našega kraja. Pridružite se nam na tej osvežujoči avanturi, 26 avgusta, od 16.00 ure dalje!

Kaj je Ledena dirka?

Ledena dirka je tek čez razburljiv poligon z ovirami, ki ga organiziramo v sodelovanju s športnim društvom. Sodelujete lahko v parih, kjer vam zagotovimo obvezno opremo – predpasnik ter škornje (če si želite prečkati vodne ovire). Največja posebnost? Na nosilih nosite kos “dragocenega” ledu skozi zahteven poligon, poln ovir in presenečenj.

Cilj igre:

Vaša naloga je preprosta in zahtevna hkrati – pripeljati čim več ledu do cilja. Pazite, saj led lahko zlahka pade dol zaradi razgibanega terena in živih ovir, ki jih boste premagovali!

Zgodovinska nota:

Zakaj Ledena dirka? Ker se oziramo v preteklost našega kraja. Trzin je nekoč veljal za tržno središče za led. Naši predniki so namakali polja, ki so pozimi zmrznila, nato pa so pridobljeni led vozili naokoli ter ga prodajali. S tem tekmovanjem ohranjamo to zgodovinsko dediščino na edinstven in zabaven način!

Označite datum:

Prisrčno vas vabimo, da se pridružite tej osvežujoči avanturi v soboto, 26. avgusta, ob 16.00 uri v Trzinu. Pripeljite svoj smisel za zabavo, športno dušo ter željo po pustolovščinah!

Prijave:

Mesta so omejena, zato ne odlašajte s prijavo. Skupaj z vašim partnerjem se prijavite prek zasebnega sporočila na Facebook strani KUD Franc Kotar Trzin ali Trznfest  ter si zagotovite svoje mesto v Ledeni dirki. 

Ledeno dirko pripravljamo s Športnim društvom Trzin.