Fuzija novih svetov – večer mladih bendov

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
Date(s) - 25/05/2019
21:00 - 23:55

Lokacija
Kulturni dom Trzin

Kategorije


Fuzija novih svetov bo 25. maja 2019 prvič prodrla na oder Trznfesta in s seboj pripeljala tri vzhajajoče bende:

  • Didge, štiričlanska progresivna rock zasedba iz Kranja, ustanovljena leta 2012. Skupino poganja strast do dobre, poslušljive in raznolike glasbe, ki obsega vse od tihih, nežnih vložkov, pa do zemljo stresajočega grmenja, žanrsko neobremenjeno glasbo pa dopolnjujejo s premišljenimi in dodelanimi besedili.

  • Kiwi Flash, mlada rock skupina iz Ljubljane, ki v svojo glasbo podtika elemente funka, psihadelike in metala. V sedanji zasedbi deluje od maja 2018 in piše pesmi tako v slovenskem kot tudi v angleškem jeziku. Sedaj po enem letu ustvarjanja in koncertiranja si skupaj utirajo pot in iščejo nove dimenzije glasbe.

  • China Traffic, raztresen trio iz Kamnika, ki se nerad popredalčka v podzvrsti rocka, še najbljžje jim je garage in indie. Ljubitelji domačih žganih pijač in velikih količin kave preigravajo lastne pridelke. V raznoliki paleti songov tako lahko slišimo udarne, distorzirane, igrive, zasanjane in nadelayane hitiče teh nadobudnih samoukov. Ropotali so že v mnogih klubih po Sloveniji, med drugim so bili tudi klubski maratonci 2018.