Fuzija novih svetov: Before Time, Spaceship Earth, Žena

Zemljevid ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 03/09/2021 - 04/09/2021
21:00 - 0:30

Lokacija
parkirišče za KD Trzin

Kategorije


Petek je čas za novo rundo nastopajočih mladih bendov, ki s svežino svojih nastopov prepričajo vsakogar.

Da pa vas ne bo skrbelo, kako po koncertu priti domov, smo za vas organizirali brezplačen prevoz do okoliških krajev (Kamnik, Moste, Komenda, Domžale, do končne postaje busa št. 6 v Črnučah), ki bo vozil od 22.30 do 01.00 ure.

Before Time

Foto: Janez Pelko:

Before Time je kamniška indie rock zasedba, ki se poskuša izogibati smernicam in ustvarjati predvsem produkte njihovih internih občutji in foric kot tudi preslikave iz okolice. Njihov največji dosežek je sigurno zmaga na Špil ligi, kmalu pa bodo izdali prve single.

Zasedba:

  • Naja Lipičnik: vokal
  • Domen Flerin: bobni
  • Toni Lah: kitara
  • Peter M. Mejač: bas
  • Aleksander Leon Štukelj: kitara

 

Spaceship Earth

Spaceship Earth je kvartet vesoljcev, ki bolje razume zvok kot svetlobo. Zaznamujejo jih težki groovi in funky psihadelija. Svoje blues korenine prepletajo s stoner rifi, njihova zelena koža pa ob potenju zasmrdi po umazanem grungu devetdesetih. Leta 2019 so ob izidu svojega EP prvenca Geoengineering napolnili Menzo pri koritu na metelkovi, nastopili pa so tudi na letnem vrtu Gala Hale, 2x v avtonomni tovarni rog, v festivalni dvorani, v
mladinskem kulturnem centru koper, na majskih igrah in še marsikje. Izvedli pa so tudi nekaj koncertov na skrivnih lokacijah globoko v gozdovih, ki pa jih zaradi tajnosti podatkov o stikih z nezemljani ne smejo razkriti.

Marko Ježek – vokal, glavna kitara
Pero Kogovšek – bas kitara
Ambrož Močnik –  bobni, percussions
Darian Tomašević – spremljevalni vokal, ambientalna kitara

Žena – opis bojda pride kmalu …