Colorado line dancing (kavbojski ples v vrstah)

Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
Date(s) - 20/05/2017
20:00 - 21:00

Lokacija
Osnovna šola Trzin - športni park

Kategorije


line dance 2

Zunanji simboli kot so kavbojski klobuk, kavbojski škornji, kavbojke in usnjen pas z veliko ”šnolo” nas popeljejo v drug svet, svet country plesa!
Na Trznfestu vam bodo zaplesali po kavbojsko kavbojci skupine COLORADO Country Line Dance z Obale. Plešejo že tretje leto in trenirajo redno vsak četrtek na Obali. Zaplesali vam bodo tri atraktivne kavbojske plese. Poglej, prisluhni in začuti.
Skupina COLORADO na tedenskih country treningih inštruktorji kavbojskega plesa skrbijo za veselo vzdušje in dobro country glasbo, ob kateri se vrtijo na vse strani neba, se smejijo in pletejo prijateljstva, ki ne ostanejo samo na plesnih urah, ampak segajo tudi širše na posebne country dogodke v osrčje narave. Ker so mnenja, da je ples v vrsti na country glasbo namenjen za vse starosti, so ustanovili skupine za otroke, mlade, aktivne zrelih let, popolne začetnike in napredne plesalce, ki že dobro poznajo ples v vrsti. Napredni plesalci se udeležujejo tudi tekmovanj country line dance zunaj naših meja in osvajajo najboljša mesta. Spoznajte jih na različnih lokacijah, pridružite se nam na rednih tedenskih treningih in začetnih tečajih ter skupaj z nami uživajte v plesu v vrsti na country ritme: Na Kokrici v Kranju, v Škofji Loki, na Brezovici pri Ljubljani, v Celju na Štajerskem, v Kopru na Obali. Več si preberi na www.colorado.si.

Rezervna lokacija v primeru dežja: Kulturni dom Trzin, Mengeška cesta 9, Trzin.