Trznfest na polovici dogajanja

Komaj smo začeli s festivalom, pa smo že na polovici dogajanja.

IMG_5602
Na petkovem Trzn za slavo smo zbrali smo najbolj obetavno mlado skupino – Night Flight, v soboto smo se ob množici različnih dogodkov in stojnični ponudbi izvrstno zabavali. Na Ledeni dirki se je pomerilo 10 dvojic, ki so vsi dobili nagrade, za prva tri mesta pa je predsednik Športnega društva Trzin Nejc Florjanc podelil tudi pokale. Na “Trzinskem talentu” je svoje sposobnosti pokazalo 8 otrok – navdušili so in domov odšli z vrečami lepih spominov in daril. Sobotni večer sta oblikovali skupini Katanija in Društvo mrtvih pesnikov. Nedeljsko dogajanje je bilo z znamenju slovenskih posebnosti, ki jih je v predstavi Striptiz pred nabito polno dvorano obdelal Matjaž Javšnik. Nasmejali smo se do solz!

In tako smo v letošnjem Trznfestu oddelali več kot polovico dogodkov!

Nadaljujemo z jutrišnjim potopisnim predavanjem Arneja Hodaliča o Indiji, v četrtek bomo z bolj literarno-filozofsko obarvanima Smisu smisla in pogovorom z dr. Iztokom Osojnikom približali humanistiko vsakdanjem človeku, v soboto pa zaključimo festival z gosti, odličnim ljubiteljskim gledališčem iz Celja, ki nas bodo nasmejali v predstavi Krčmarica Mirandolina.
Vse našteto bo ob 20. uri v Kulturnem domu Trizn. Ne ostanite zunaj – rezervirajte si sedež!

Hvala pa vsem dosedanjim obiskovalcem – če ste se zabavali in morda posneli tudi kakšno fotografijo, vabljeni, da jih objavite na naši Facebook strani.